UME ocot 500ml
Neohodnotené
Slané ochucovadlo, ktoré zabraňuje prekysleniu organizmu
Podrobný popis
Ochucovadlo najčastejšie používané v Ázijskej kuchyni. Vyrába sa fermentáciou sliviek a listov rastliny Shiso. Nahradí pri dochucovaní aj ocot aj soľ, preto je vhodný na zeleninové a ryžové šaláty. Vysoký obsah kyseliny citrónovej napomáha vstrebávaniu minerálov , preto je vhodný ako prevencia pri osteoporóze, na odbúravanie kyseliny mliečnej a bráni prekysleniu organizmu. Obsahuje veľa vápnika, horčíka, draslík, železo...
Zloženie: Fermentovaná slivka, listy Shiso a morská soľ
Krajina pôvodu: Japonsko
Výživová hodnota na 100ml:
| Energia | 95kJ/22kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasýtené | 0 g |
| Sacharidy | 5,2 g |
| z toho cukry | 0,7 g |
| Vláknina | 0 g |
| Bielkoviny | 0,4 g |
| Soľ | 18,7 g |
Skladujte v suchu a v chlade. Mimo priameho slnečného žiarenia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár




