Špaldová múka hladká
Neohodnotené
Biela múka, na pečivo, na palacinky, na koláčik....všestranné použitie.
Podrobný popis
Špalda je zdravšia alternatíva pšenice. Má vysoký podiel minerálov a bielkovín, nie je šľachtená na výnosy, preto na ňu trávenie pozitívne reaguje, teda je ľahšie stráviteľná ako prešľachtená pšenica. Aj keď je stráviteľnosť ľahšia ako pri pšenici, nie je bezlepková.
Obsahuje glutén
Výživová hodnota na 100g:
Energia | 1534 kJ/361 kcal |
Tuky | 1,47 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,23 g |
Sacharidy | 75,18 g |
z toho cukry | 0,26 g |
Bielkoviny | 13,32 g |
Soľ | 0,001 g |
Skladujte v suchu pri relatívnej vlhkosti 75% a teplote do 25°C
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár