Mandle v mliečnej čokoláde
Neohodnotené
Chrumkavý oriešok vylepšený mliečnou čokoládou
Podrobný popis
Mandľa je jeden z prvých orechov, ktoré začali obaľovať v čokoláde aby vylepšili pôžitok z nej.
Zloženie: mliečna čokoláda 79%( cukor kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, prírodná vanilková aróma, emulgátor sójový lecitín), mandle pražené 20%, povlaková látka(sukralóza, glukózový sirup, olej kokosový a palmový, arabská guma, šelak, etanol, regulátor kyslosti kyselina citrónová, konzervačná látka E200). Obsah kakaovej sušiny najmenej 30%.
Alergény sú v texte zvýraznené hrubým písmom.
Krajina pôvodu: Slovensko
Výživová hodnota na 100g:
| Energia | 14992353kJ/562 kcal |
| Tuky | 38 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 18,3 g |
| Sacharidy | 48,3 g |
| z toho cukry | 44 g |
| Bielkoviny | 9,4 g |
| Soľ | 0,03 g |
Skladujte v suchu. Chráňte pred účinkami slnka a mrazu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár




