Jablkové trubičky s čokoládovou polevou
Neohodnotené
Tenká jablková koža, konce zmáčané v poleve.
Podrobný popis
Jabĺčka sa po zbere vytriedia, vykúpu, podrvia, pridá sa kokos a ostatné, roztrú sa na tenučko, dlho sa sušia, stočia, krájajú a pozmáčajú a môžu fičať k zákazníkovi.
Zloženie: Jablková dreň 79%, dia cukrárska poleva ( 20% sladidlo maltitol, plne stužený rastlinný certifikovaný tuk z trvalo udržateľných zdrojov (palmojadrový), nízkotučný kakaový prášok, sušené mlieko, sušená srvátka, emulgátor(sójový lecitín), aróma, kokos 1%. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
Vyrobené: Česká republika
Výživová hodnota na 100g:
| Energia | 1391kJ/382 kcal |
| Tuky | 6,9 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 6,5 g |
| Sacharidy | 52,4 g |
| z toho cukry | 38,1 g |
| Vláknina | 8,4 g |
| Bielkoviny | 2,6 g |
| Soľ | 0,01 g |
Skladujte v suchu a chlade. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a teplom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár




